{{Message}}
  • Over Mediq Direct Diabetes

    Uw partner in diabeteszorg

    Al meer dan 15 jaar de grootste onafhankelijke partner in diabeteszorg. 

Over Mediq Direct Diabetes,
uw partner in diabeteszorg

Voor uw insuline, diabeteshulpmiddelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Mediq Direct Diabetes is al meer dan 15 jaar de grootste onafhankelijke leverancier met ervaring in diabetes.

Mediq Direct Diabetes maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Of u nu in twee klikken uw diabeteshulpmiddelen wilt bestellen, verschillende producten met elkaar wilt vergelijken of juist wilt weten hoe u een insulinepen, insulinepomp of glucosemeter moet gebruiken, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onderdeel van Mediq

Mediq Direct Diabetes maakt deel uit van Mediq. Mediq is een betrouwbare partner van patiënten, zorgprofessionals en zorgverzekeraars in het verbeteren van zorguitkomsten en de betaalbaarheid voor mensen die leven met een chronische ziekte.

De kennis, expertise en het internationale netwerk brengen verantwoordelijkheid met zich mee. Als Mediq hebben we de meeste impact als we onze schaal inzetten om de belangrijkste uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan door het samenbrengen van zorgverzekeraars, landelijke en gemeentelijke overheden en zorgprofessionals om gezamenlijk te komen tot een nieuwe aanpak en nieuwe oplossingen op het gebied van zorg, zorgprocessen en logistiek. 

lees meer over mediq