Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Veelgestelde vragen over Kwartaalservice

Ja, het is mogelijk om een wijziging aan te brengen in uw Kwartaalservice. Neem hiervoor contact op met één van de medewerkers van de Klantenservice via het telefoonnummer: 088 - 888 9450. 

Nee, de Kwartaalservice is, zoals de naam al verraadt, een service. Als u gebruikmaakt van deze service kunt u hier gratis gebruik van maken en als u de service wilt beëindigen, kan dat zonder problemen.

Ja, natuurlijk kan dat. Geeft dit door aan één van de medewerkers van de Klantenservice. 

We proberen uw Kwartaalservice altijd zo met u af te stemmen, dat u voldoende insuline in huis heeft. Mocht het toch voorkomen dat u te weinig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een extra levering. In een noodsituatie kunt u ook altijd nog terecht bij een andere apotheek. U heeft bij het instellen van de insulinelevering namelijk toestemmingsformulieren ingevuld waardoor het voor apotheken mogelijk is om te zien welke medicatie u gebruikt. Hiervoor maakt Mediq gebruik van het beveiligde LSP netwerk. Klik hier voor uitgebreide informatie over LSP.

Indien u start met een ander soort insuline hebben we het originele recept van de nieuwe insuline nodig. Dan passen we uw Kwartaalservice hierop aan en ontvangt u vanaf dat moment de andere soort insuline.

Indien er iets wijzigt in het gebruik qua eenheden van uw insuline, willen we dit graag weten. U kunt dit telefonisch aan ons doorgeven zodat we uw levering direct kunnen aanpassen naar de juiste hoeveelheid.

U kunt uw Kwartaalservice ook uitbreiden met uw andere doorlopende herhaalmedicatie. Neemt u hiervoor contact met ons op via 088 - 888 9450.

Indien u niet thuis was op het afgesproken moment wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden, met uitzondering van zondag en als de tweede dag een feestdag betreft. Als een tweede afleverpoging ook niet succesvol is, wordt de insuline (en eventuele herhaalmedicatie) retour gestuurd naar ons. U kunt zelf contact met ons opnemen om een nieuwe afspraak voor aflevering te maken. U kunt ons bereiken via 088 - 888 9450.

U krijgt 2 weken voor de levering een herinneringsmail waarin uw bestelling en de geplande leverdatum staat vermeld. Eventuele wijzigingen in de bestelling of afleverdatum kunt u aan ons doorgeven. Op de dag van levering krijgt u in de ochtend een sms met daarin het tijdvak van 2 uur wanneer het pakket bij u wordt afgeleverd.

Indien u geen insuline in uw Kwartaalservice heeft, wordt dit geleverd via PostNL. U ontvangt dan de dag voor levering een e-mail en/of SMS waarin wordt aangegeven in welk tijdvak uw bezorging zal komen.

Deze formulieren zijn toestemmingsformulieren. Met deze formulieren geeft u toestemming dat uw huidige apotheek, wij en Apotheek Direct Diabetes uw gegevens mogen gebruiken om ervoor te zorgen dat u de juiste insuline en hoeveelheid krijgt.